Cine sunt eu?

Nascut si crescut intr-un superb oras din vestul Romania numit Oradea, am crescut de mic copil inconjurat de zambete si frumos, de veselie si fericire, de cladiri frumoase si de experiente unice.

Aceste sentimente, am dorit sa le pastrez pentru eternitate, si deci, cu acest gand in minte, in anul 2008 la varsta de 19 ani,am luat primul aparat foto in mana. Din acel moment am inceput sa traiesc, si sa privesc lumea prin obiectivul aparatului foto, sa caut lumina si culoare, zambete si unicitate la inceput pentru mine apoi si si pentru altii.

Dintotdeauna am considerat ca oamenii norocosi si fericiti sunt aceia care muncesc intr-un domeniu de care sunt pasionati si incepand cu anul 2015, odata mutat in Bucuresti, mi-am transformat visul in realitatea si pasiunea in munca devenind fotograf acreditat si participand la primele evenimnete in calitate profesionala.Din acel moment am inceput sa particip la competiti internationale de fotografie si am avut lucrari expuse in galerii internationale din intreaga lume

Iar incepand cu anul 2019 mi-am deschis si propriul studio foto unde va astept cu drag sa creeam amintiri faine impreuna.

Ca si tipuri de fotografii abordate m-am inspirat din hobby-urile mele altfel, m-am axat pe fotografie de calatorie ,de evenimente (sport, concerte, muzica buna) si de portret (oameni faini).

Cred ca cea mai buna varianta a mea este cea de maine, si sunt mereu dornic de o provocare buna si de o ocazie de a invata ceva nou.

Asa ca daca coonsideri ca nu te-am plictisit prea mult si doresti sa colaboram fa primul pas si contreacteaza-ma.

Deschide chat-ul
Ai nevoie de ajutor?
Salut, daca te putem ajuta nu ezita sa ne scrii pe WhatsApp, simplu si rapid